Σχετικά με εμάς

Η εταιρία μας είναι οικογενειακή και οι ιδιοκτήτες της έχουν 20ετή εμπειρία στη Μεσόγειο Θάλασσα. Τα γραφεία μας βρίσκονται στην Αθήνα.

Οι πεπειραμένοι καπετάνιοι μας είναι έτοιμοι να σας οδηγήσουν σε εκπληκτικούς προορισμούς με ασφάλεια, για να διασκεδάσετε στη λιακάδα με όλη την οικογένεια!
Η εταιρία μας εξυπηρετεί κυρίως οικογένειες, οι skippers μας είναι πολύ φιλικοί, φιλόξενοι και ιδιαίτερα διακριτικοί κατά την παραμονή σας στο σκάφος.

Σκοπός μας είναι να κάνουμε αξέχαστο το ταξίδι σας με το σκάφος μας, είτε πρόκειται για μονοήμερη εκδρομή είτε για πολυήμερη. Το σκάφος είναι το καλύτερο μέσο για να δει κανείς την Ελλάδα και τις ομορφιές των αμέτρητων νησιών της. Το σκάφος μας είναι ασφαλές και γρήγορο, έτσι ακόμα κι αν θυμώσει ο Ποσειδώνας, θα σας μεταφέρει ταχύτατα σε ασφαλές σημείο!

Η εταιρία μας εργάζεται για την εκπλήρωση των ιδιαίτερων αναγκών και επιθυμιών όλων των πελατών της. Στόχος μας να έχετε μια τέλεια εμπειρία από την παραμονή σας στο σκάφος μας.

Η διασκέδαση ξεκινάει μόλις επιβιβαστείτε στο σκάφος. Αναψυκτικά, γλυκά και αλμυρά σερβίρονται για το καλωσόρισμα. Στο σκάφος υπάρχει μια μικρή βιβλιοθήκη με βιβλία στα αγγλικά για τους μικρότερους επιβάτες. Τα περισσότερα βιβλία αφορούν την ελληνική μυθολογία. Επίσης, υπάρχει ηχοσύστημα, τηλεόραση με X-Box, καθώς και καλάμια ψαρέματος για όλους.

© 2011 ΠΑΝ ΠΑΝ Ν.Ε.Π.Α. All rights reserved.