Όροι και προϋποθέσεις Παρακαλώ διαβάστε προσεκτικά σε περίπτωση που ενδιαφέρεστε να κάνετε κράτηση το σκάφος μας.

Γενικές πληροφορίες

Για να ναυλώσετε το σκάφος, θα πρέπει να διαθέτετε άδεια χειριστή ταχυπλόου.

Το σκάφος, σας παραδίδεται μετά από λεπτομερή εξέταση, με τον standard εξοπλισμό του, καθαρό, τις δεξαμενές του γεμάτες με καύσιμα και νερό και με δύο φιάλες φυσικό αέριο στην κουζίνα του. Η μόνη σας υποχρέωση είναι να το επιστρέψετε όπως ακριβώς το παραλάβατε (σε όρους καυσίμων, καθαριότητας, κτλ). O skipper και οι προμήθειες, που παίρνετε μαζί σας είναι επιπλέον παροχές, και κοστολογούνται ξεχωριστά.

Ασφάλιση

Το σκάφος formula 40 καλύπτεται από ολική ασφάλιση στην αξία του σκάφους και από ασφάλεια αστικής ευθύνης. Παρακαλείστε να λάβετε υπόψη ότι οι σωσίβιες λέμβοι και οι εξωλέμβιοι δεν καλύπτονται από την ασφάλεια.

Πολιτική κρατήσεων

Μπορείτε να πραγματοποιήσετε ναύλωση του σκάφους είτε ηλεκτρονικά (μενού Book online) είτε τηλεφωνικά. H ελάχιστη διάρκεια ναύλωσης ορίζεται σε μία ημέρα ενώ η μέγιστη 15 ημέρες.

Η ώρα αναχώρησης ξεκινά από τις 8:00πμ εως τις 12:μμ και η ώρα αποβίβασης ξεκινά από τις 18:00μμ εως τις 20:00μμ.

Πληρωμή

Με την ολοκλήρωση της ναύλωσης του σκάφους προκαταβάλλεται το 50% του ποσού, ενώ το υπόλοιπο (50%) του ποσού καταβάλλετε 15 ημέρες πριν την ημερομηνία απόπλου.

Σε περίπτωση που το διάστημα που απομένει, από την ημερομηνία ναύλωσης έως τον απόπλου του σκάφους, είναι μικρότερο των 15 ημερών τότε καταβάλλεται ολόκληρο το ποσό (100%).

Πολιτική ακύρωσης

Σε περίπτωση ακύρωσης της ναύλωσης εντός 48 ωρών με ημερομηνία ναύλωσης πέραν των 30 ημερών επιστρέφεται όλο το ποσό της προκαταβολής (50%).
Σε περίπτωση ακύρωσης της ναύλωσης πέραν των 48 ωρών με ημερομηνία ναύλωσης πέραν των 30 ημερών επιστρέφεται η μισή προκαταβολή (25%).
Σε περίπτωση ακύρωσης της ναύλωσης με ημερομηνία ναύλωσης μικρότερη των 30 ημερών και μεγαλύτερη των 15 ημερών δεν επιστρέφεται η προκαταβολή.
Σε περίπτωση ακύρωσης της ναύλωσης με ημερομηνία ναύλωσης μικρότερη των 15 ημερών δεν επιστρέφεται το συνολικό ποσό.

Εγγύηση

Κατά την επιβίβασή σας στο σκάφος θα πρέπει να καταβληθεί εγγύηση χρημάτων η οποία και επιστρέφεται κατά την αποβίβαση εφόσον δεν έχει προκληθεί καμία ζημία στο σκάφος. Σε περίπτωση ζημιάς εκτιμάται η ζημιά και παρακρατείται το αντίστοιχο ποσό για την επισκευή της.

© 2011 ΠΑΝ ΠΑΝ Ν.Ε.Π.Α. All rights reserved.